Over Meester in subsidie

Manuela Lageweg MA LLB

In maart 2020 ben ik gestart met Meester in subsidie, omdat ik graag mijn kracht en expertise in wil zetten om organisaties te helpen met subsidievraagstukken.

Mijn kracht ligt op het snijvlak van inhoud, regelgeving en financiën. Ik ben een nuchtere en pragmatisch ingestelde jurist die graag mee denkt over hoe het wél kan.

Daarom zoek ik naar de verbinding en zorg ik voor vertaling daar waar nodig. Mijn focus ligt altijd op de inhoud: ik denk vanuit de opgave die er ligt en zoek vervolgens naar mogelijkheden binnen de kaders.

Daarbij maak ik gebruik van ruim twintig jaar ervaring binnen en buiten de overheid: bij het Nederlands Blazers Ensemble, het Lucent Danstheater en de Anton Philipszaal en de gemeenten Woerden, Utrecht, Zwolle en Hilversum.

In die periode waren subsidies altijd als rode draad aanwezig. In een rol als aanvrager en verantwoorder, maar ook als toetser, ontwikkelaar en verstrekker.

Door de verschillende rollen die ik heb vervuld in uiteenlopende organisaties, ben ik goed in het schakelen tussen perspectieven, belangen en niveaus.

Mijn pragmatische insteek zorgt ervoor dat ik aandacht hou voor de uitvoerbaarheid van subsidies.

Manuela Lageweg - Meester in Subsidie

Interview met Manuela Lageweg, verschenen op 6 april 2021 in het nieuwsblad van de gemeente Hilversum.

Meester in Subsidie - Interview met Manuela

Neem vrijblijvend contact op

9 + 14 =